Дівчина поскаржилася на стоматологічну клініку. Про це повідомляє телеграм-портал Харків 1654.

Дівчина розповіла, що була у стоматолога на початку грудня. В процесі лікування зуба у лікаря зірвався інструмент, який пошкодив обличчя дівчини. Постраждала зробила фотографії.

Клініка спробувала залагодити конфлікт, не взявши гроші на прийом і поставили пломбу. Однак роботу довелося переробляти. На зв'язок, за словами дівчини, медичний заклад не погодився вийти.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Але.. на наступний день я подзвонила їм з гострим болем, а вони сказали що у них на найближчі 2 тижні немає запису і щоб я звернулася в іншу клініку. У підсумку я повністю переробляв зуб на 3й день у іншого стоматолога.. 💰", - повідомила вона.

За словами постраждалої, клініка відмовилася відшкодовувати збитки і не йде на контакт. "Мене залишили з цією проблемою", - резюмує вона.

Раніше ми писали про те, що булочка з металевою начинкою ледь не відправила українця на той світ: щастя, що не проковтнув. Наявність стороннього тіла викликало масу гнівних коментарів і реакцій.

Нагадаємо, що під Києвом українцям продали хліб з "сюрпризом": "за малюнком не видно було". По приходу додому, коли хліб дістали з упаковки виявилося, що він весь в цвілі.

Як повідомляв Знай.uа, українець показав, як супермаркети обманюють покупців: огірки подорожчали на касі.

Також портал Знай.uа писав, що українець ледь не з'їв бургер з сирим м'ясом: "спасибі, р*ганув". Отримавши своє замовлення клієнт зробив перший укус і зрозумів, що котлета всередині сира.