У шокуючому прояві прихильності правилам Covid, на камері була зображена жінка, яка роздягається в кафе-морозиві на очах у двох дітей і їх батька, який, здавалося, крадькома заглядав на неї.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Жінка вийшла за рамки службового обов'язку, зробивши маску для обличчя зі свого одягу через кафе Covid-19 в кафе-морозиві.

На кадрах відеоспостереження з магазину рудоволоса жінка знімає плаття і намагається обернути його навколо голови в саморобну маску для обличчя, коли входить в магазин в жвавому торговому районі Годой-Крус в західній провінції Аргентини.

Злегка одягнена жінка змушує повертати голови, коли батько стоїть у черзі зі своєю дружиною, а двоє дітей тривожно визирають через його плече кілька разів, поки вона поправляє одяг навколо свого обличчя.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Жінка зняла сукню
Жінка зняла сукню

Вона роздяглася до бюстгальтера, трусиків і шльопанців, перш ніж спробувати зав'язати чорне плаття навколо роту після того, як попередня спроба обслужити її повністю одягненою зазнала невдачі.

Жінка повернулася і знову пішла після того, як персонал наказав їй покинути приміщення, який наполіг на тому, що вона повинна була надіти належну маску для обличчя, але вона відповіла: «Не просіть мене надіти маску для обличчя, я роблю це зараз ».

У місцевих повідомленнях йдеться, що жінка, яка пішла на все, щоб купити морозиво. Вона була з групи 11 осіб, які перебували в центрі.

Її "стриптиз" зафіксували камери відеоспостереження в кафе-морозиві.

Нагадаємо, що українцям розповіли, як отримати тисячу «Зеленського».