До Різдва залишилося менше тижня. Українцям розповіли про справи, які має зробити кожна жінка у Святвечір, 6 січня. Рік буде тоді вдалим для вас.

Різдво-велике свято, до якого потрібно підготуватися не тільки фізично, а й морально, а жінка бере на себе роль берегині сімейного вогнища. Її роль величезна, так як вона створює в житло гармонію і затишок.

Скрін, відео YouTube Різдво у Львові
Скрін, відео YouTube Різдво у Львові

Перед святом вона повинна сповідатися, щоб з чистою душею приготувати 12 пісних страв до свята. День 6 січня повинен початися з очищення будинку, а саме: прибирання будинку, і позбавлення від старих непотрібних речей.

Далі приступаємо до готування їжі. Жінка повинна встигнути все зробити до обіду, так як ввечері починається в церкві Літургія.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Різдво святого Миколая Чудотворця, фото: Facebook
Різдво святого Миколая Чудотворця, фото: Facebook

Поки на небі не з'явиться перша зірка, не можна нічого їсти. Вся сім'я одягається в новий гарний одяг, а також збирається за святковим столом з 12 стравами.

Всі щиро починають молитися і запалюють свічку - господар в цей час пробує кутю. Спиртні напої при цьому вживати заборонено. Коли вечеря Закінчилася, вирушайте до церкви.

Різдво, фото з відкритих джерел
Різдво, фото з відкритих джерел

Люди вірили, що всі ворожіння на Різдво обов'язково збуваються, і дівчата найчастіше хотіли в такий спосіб передбачити свою долю. Не потрібно ніяк сперечатися ні з ким, і не конфліктувати.

Рекомендується бути милосердними, допомагати тим, хто цього потребує, робити сюрпризи рідним і близьким, і тоді обов'язково рік буде благополучним як для вас, так і для всієї вашої родини.

Різдво у Львові, фото: depo.ua
Різдво у Львові, фото: depo.ua

Нагадаємо, що 12 важливих страв на Різдвяний святвечір-що обов'язково має бути на столі біля куті та узвару

Раніше повідомлялося, що зіноптик Наталка Діденко розкрила Погодні "карти" на Різдво-від українців відберуть тепло, повернуться морози

Також, вкуснейшая кутя з пшениці на Святвечір і Різдво: рецепт, від якого неможливо відірватися