Два близнюки народилися в 2020 і 2021 році. Про це повідомляє портал People.

Подружня пара Фатіма Мадригал і Роберт Трухільо з Грінфілда в штаті Каліфорнія стали свідками появи сина на ім'я Альфредо на світ напередодні Нового року о 23:45.

І вже через п'ятнадцять хвилин опівночі Фатіма прийняла пологи дочки, яку назвали Айлін. В результаті близнюки мають різні роки народження.

Мадригал розповіла про свої почуття, пов'язані з унікальними днями народження своїх новонароджених дітей.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Для мене божевілля, що вони близнюки і у них різні дні народження", - сказала вона. "Я була здивованою і щасливою, що вона прибула опівночі", - повідомила вона.

Пологи у жінки приймала сімейний лікар Ана Абріл Аріас. Вона зазначила, що це був самий пам'ятних пологів в її кар'єрі.

"Було дуже приємно допомогти цим малюкам благополучно прибути сюди в 2021 і 2022 роках", - зазначила вона.

У пари вже є діти. Крім Альфреда і Айлін подружжя виховує двох дівчаток і одного хлопчика.

Раніше повідомляли, у 2022 році зарплати чиновників планують підвищити: хто в Кабміні отримуватиме понад 40 тисяч гривень.

Нагадаємо, новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми-втома , прискорений пульс і температура. Про це стало відомо завдяки заявам голови медичної асоціації ПАР Анжеліки Кутзе

Також Знай повідомляв, штраф 360 гривень або півроку позбавлення волі: водіїв, які їздять "на газу", попередили про нові покарання. Депутати Верховної Ради планують пом'якшити покарання за несертифіковане газобалонне обладнання для автомобілів в нашій країні.