Молода мати розповіла, як вона "досягла дна" і їй потрібно було скинути 100 фунтів (близько 45 кг) після народження трьох дітей. Користувач TikTok Наташа Пехрсон з тих пір продемонструвала свою різку втрату ваги і стала зіркою мережі.

Чоловік Наташі приєднався до неї, теж скинувши зайву вагу. На двох вони скинули 125 фунтів (57 кг).

Мама трьох дітей тепер прагне надихнути інших людей змінити свій спосіб життя, щоб стати більш здоровими.

@natashapehrson

#weightlosscheck #weightlosstransformation #postpartumtransformation #weightlossbeforeandafter #weightlossbeforeandduring #beforeandafterweightloss

♬ 100 Bad Days - AJR

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У неї є п'ять порад для тих, хто сподівається схуднути.

  • По-перше, вона випиває кожен день три літри води.
  • Вона також стежить за тим, щоб тренування тривало 45 хвилин.
  • Щодня робить 10 тисяч кроків.
  • Наташа також слідує плану харчування і вважає його ключовим фактором схуднення. Замість цього вона дотримується плану харчування, який дозволяє їй їсти стільки, скільки вона хоче, за умови, що вона слідує пропорціям їжі.
  • За її словами, важливо пам'ятати, що схуднення не відбувається відразу. Потрібно займатися "нудними справами" кожен день протягом декількох місяців, і вага зменшиться.

@natashapehrson

#weightlosscheck #weightlosstransformation #weightlossbeforeandafter #beforeandafterweightloss #couplegoals #75hard #75hardchallenge #75hardresults

♬ abcdefu - GAYLE

«so, it's just grab your husbands hand, look at each other and then jump...right? that's the trick? great job, guys! (Так що просто візьми чоловіка за руку, подивися один на одного і стрибни ... да? це прикол? молодці, хлопці!",- захоплюються коментатори.

Скрін, Facebook Наташа Пехрсон
Скрін, Facebook Наташа Пехрсон

«Wait…how many times am I supposed to jump cause it’s not working? Or do we jump higher? Please help (зачекайте ... скільки разів я повинен стрибати, тому що це не працює? Або ми стрибаємо вище? Будь ласка допоможи)",» you both look younger after weight loss (ви обидва виглядаєте молодше після схуднення)", "He didn't just loose the weight he lost body hair, congratulations y'all worked hard for this, u look amazing!!! (Він не просто схуд, він втратив волосся на тілі... вітаю, ви багато працювали для цього, ви виглядаєте приголомшливо)", - пишуть в коментарях до відео.

Нагадаємо, батько-патріот з "Хата на тата" показав незвичайний спосіб схуднення без дієт і спорту, потрібні лише присоски: "Думав пряму кишку засмокче".

Раніше Знай писав, Харківський кіт-мем Степан підкорив серце Брітні Спірс своєю сумною мордочкою:"Кумир"

Також Знай повідомляв, українці потролили Путіна "грою в кальмара": доведеться лизати