У Харкові була помічена пара неадекватних українців, які вигулюють своїх великих хаскі без намордників і тиснуть котів на Одеській вулиці.

У мережі опублікували відповідне відео і фотографії. Вони вигулюють собак на довгих повідках і в якийсь момент помітили кошенят на дорозі. Один малюк не встиг втекти, притиснувся до землі, кричав, але ж хаскі ще здалеку в них тягнулися.

Харківські шкуродери, фото: Telegram
Харківські шкуродери, фото: Telegram

Все тривало достатньо часу, щоб можна було хоч якось зреагувати, але ці двоє українців ледве-ледве плелися за собаками і навіть не вкоротили повідці, не взяли псів за Нашийники, поки кошеня не було вбито.

"Коли один хаскі бив кошеня, дівчина дуже незграбно намагалася його смикати, сама ледве тримаючись на ногах, а хлопець взагалі просто стояв. Коли собака відпустила тіло, вони на похерах розвернулися і пішли далі", - пише автор відео.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Жінка поцікавилася у них, Чи кожен день вони так ходять і вбивають тварин і отримала відповідь, що їм самим зараз погано.

Харківські шкуродери, фото: Telegram
Харківські шкуродери, фото: Telegram

Харківські шкуродери, фото: Telegram
Харківські шкуродери, фото: Telegram

"Поліція, вам ніколи знову?", "Биомусор", "Панове! Впізнайте Шкуродерів!", "Притягнути до відповідальності", "Ну так одягати намордник треба перед прогулянкою, я впевнена що і раніше були прояви агресії!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, в Києві чоловік викинув цуценят з вікна багатоповерхівки, так як вони йому не потрібні-тепер загрожує 3 роки в'язниці

Як повідомляв "Знай.ua", підлітки влаштували гулянку на братській могилі і виклали кадри в мережу - "А вогонь-то не вічний"

Знай.ua писав, від 340 до 5100 гривень: за що можуть штрафувати власників вівчарок, бульдогів і навіть долматинців, нові правила Кабміну