Стало відомо про те, що на північному заході Саудівської Аравії в Новий Рік випав сніг. Справжнє диво, адже частина місцевих жителів зіткнулися з цим природним явищем вперше.

Сніг засипав гору Джебель аль-Лоуз, яка розташована на північному заході Королівства. Про це повідомляє видання Arabnews. Там сильно знизилася температура вночі, що і призвело до опадів.

Туристи і місцеві жителі почали поширювати по мережі ролики і фотографії зі снігом. Люди були щасливі зіткнутися з таким явищем, але, це було навіть дивно, так як це вважається тут аномалією.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Цивільна оборона Саудівської Аравії закликала відвідувачів і жителів Табука бути пильними на тлі низької видимості і можливості сильних опадів і грому, які, як очікується, триватимуть до понеділка.

Останній раз в Саудівській Аравії було так багато снігопадів в 2018 році, коли місцеві жителі і туристи зайнялися веселими сніговими розвагами, такими як катання на санях.

Саудівська Аравія відома своїм сухим пустельним кліматом. Але температура коливається від регіону до регіону через його різноманітний ландшафт, який включає гори, острови, пустелі, печери та долини.

Ймовірно, це триватиме ще кілька днів, після чого температура повітря повинна стабілізуватися, і повернутися в колишнє русло. Також, опадів найближчим часом не очікується.

Нагадаємо, що Новий Рік без снігу? В Україні на свята потеплішає від 0 до + 9, кому світить осіння погода взимку

Раніше повідомлялося, що головні прикмети і заборони на 1 січня 2022 року: не можна працювати, але начальник може не зрозуміти

Також, україна без спорядження застрягла в польських Татрах, дивом не потрапивши під лавину: жінку врятувала яскрава куртка