Хіромант Bella Tesla поділилася корисною інформацією з приводу читання по долоні для початківців, озвучивши дані основних ліній і за що вони відповідають.

Відомо, що на наших руках є шість основних ліній, пошук яких можливий на руках більшості людей. Вони добре проявляються, але далеко не у всіх. Чим більше їх чіткість і довжина, тим краще складається доля цієї людини. Довжина, фактура, взаємодія між собою і знаки визначають характер людини і основні події в його житті.

Українці на вулиці, скріншот: Youtube
Українці на вулиці, скріншот: Youtube

Щоб отримати кінцевий результат, потрібно вивчити і зіставити всі лінії і знаки на долонях, а також звернути особливу увагу на інформацію, яку вказують одночасно кілька знаків. Лінія життя огинає кругом великий палець нашої руки (навколо пагорба Венери) і є однією з головних. По ній дивляться тривалість відведених людині років, фізичну активність, рівень енергії, стан здоров'я та інше. Острівці здатні вказати на важкі періоди, хрести - віщують небезпечні ситуації.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Лінія долі говорить про перспективи, про якість життя і відображає головні події, переломні моменти в долі людини. По ній можна дізнатися, в який вік припиниться побудова кар'єри. Іноді людина може працювати до самої старості, якщо лінія долі доходить аж до пальців.

Лінія голови визначає інтелектуальні здібності людини, стан здоров'я голови, тип особистості та інше, перетинаючи долоню горизонтально по самому центру. Якщо вона довга, то вказує на людину, якій потрібно віддатися роботі менеджером, письменником, вченим і так далі. Якщо лінія доходить до середини долоні, тоді ситуація обертається навколо фізичної праці.

Читання по долоні, скріншот: Youtube
Читання по долоні, скріншот: Youtube

Ще існують лінія серця, яка горизонтально перетинає долоню у верхній її частині, розповідаючи про характер, любовні справи, переживання та інше, також лінія Меркурія (здоров'я) - вона відображає ділові здібності, вміння спілкуватися з навколишнім світом і т.д., а ще лінія життєвого успіху - головний показник. Остання з названих ліній визначає вищий рівень визнання.

Нагадаємо, астролог Ігор Нехаєв напророкував удачу кільком знакам Зодіаку: для кого Рік Тигра стане доленосним

Як повідомляв "Знай.ua", під королевою Єлизаветою II захитався трон? Астролог дав страшний прогноз про майбутнє Меган Маркл

Знай.ua писав, гороскоп на рік Тигра для всіх знаків Зодіаку: кому зірки подарують шанс почати нове життя в 2022-му