На новорічне звернення Володимира Зеленського по-різному відреагували українці.

Традиційно 31 Грудня на багатьох українських телеканалах показали звернення президента. Для Володимира Зеленського це було другий Новий рік на чолі держави і обидва його звернення кардинально відрізнялися від попередників.

У зверненні на честь приходу 2022 оду Володимир Зеленський запросив до себе різних представників українських професій: лікарів, спортсменів, водіїв, пожежників, вчителів, науковців, військових, а також представників інших відомих професій.

Володимир Зеленський, скріншот з відео
Володимир Зеленський, скріншот з відео

Всіх їх Володимир Зеленський подякував і зазначив, що всі українці прожили цей рік разом. Він нагадав успіхи української збірної з футболу, параолімпійської збірної, успіхи Жана Беленюка на Олімпіаді та Усика разом з Ломаченком у світовому боксі. Також Зеленський висловив упевненості, що наступний рік буде кращим.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Проте виступ Володимира Зеленського викликав неоднозначну рекцію українців. Хтось погодився з українським президентом, а хтось розкритикував.

"Мирного неба над головою!"; "Щось дуже мало часу вітав! Давай наступного разу, не 20 хвилин, а 3 години. Можна починати о 21: 00";" начебто я це бачив в якомусь серіалі про ідеального президента"; " хороша концепція, ідея і її втілення. Гідний текст", - повідомляють вони.