Минуло вже багато років з того часу, як Запорізький автомобілебудівний завод представляв українським автолюбителям якісь оригінальні розробки в сфері легкових авто, що доволі закономірно, оскільки підприємству тільки нещодавно вдалося вийти з тяжкого становища, після того як вона активно почало випускати автобуси і локалізував збірку російських авто.

Проте шанувальників марки не покидають надії на нові легковики від Заз. Бачення одного з таких автомобілів показали в соціальних мережах.

Рендер Tavria Nova, скріншот: Twitter
Рендер Tavria Nova, скріншот: Twitter

Так, в Україні працює досить більша кількість художників, які займаються створенням рендерів різних автомобілів. Один з них, Роман Прядко, представив на огляд українських автолюбителів своє бачення нового покоління класичного українського автомобіля - "Таврії Нови" ЗАЗ-1102.

Рендер Tavria Nova, скріншот: Twitter
Рендер Tavria Nova, скріншот: Twitter

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У своєму рендері дизайн зберіг ключові відмінні риси "Таврії", зокрема тип кузова, розміри і розташування основних агрегатів. Передню частину машини оснащено масивним бампером, прямокутними фарами. У колісних дисках є отвори. Ця машина дійсно виглядає як щось, що могло б вийти в 2022 році.

Задня ж частина автомобіля менше нагадує оригінал. У оригінальній "Таврії" нахил дверей багажника був більше, а бампер складався з однієї деталі, а не з двох, як у сучасного рендера.

Раніше повідомляли, неправильно припаркувався "Жигулі" закидали яйцями, проте не наважилися зробити це з джипом: "Любі".

Як повідомляв Знай.uа, у покинутому гаражі знайшли абсолютно новий ВАЗ-2106, ніхто не встиг покататися: в салоні навіть пахне фарбою.

Знай.uа писав, українцям пропонують елітний позашляховик Lexus за 3 мільйони - "Подарунок для кума, коханки, друга".