Леся Нікітюк привітала свою аудиторію з новим 2022 роком. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська телеведуча є однією з найбільш популярних знаменитостей в нашій країні. Соціальні мережі Нікітюк ломляться від передплатників: тільки один Instagram регулярно переглядають 3,7 мільйона чоловік. Останні люблять коментувати кожен її пост. Іноді телеведуча спілкується зі своєю аудиторією у форматі сторіс.

31 Грудня Леся Нікітюк опублікувала на своїй Instagram-сторінці фотографію себе на тлі ялинки. Дівчина одягла коротке напівпрозоре плаття.

"З новим 2022 роком! Я вітаю всіх своїх рідних і близьких людей, всіх друзів, колег і вас дорогі мої Передплатники ❤️ нехай в Новому році збудуться всі наші бажання, головне не забути їх загадати ☺ ставте цілі і впевнено йдіть до них! Люблю вас🍾 🍾 🍾", - повідомила вона.

Пост української телеведучої прокоментували знаменитості. Зокрема Володимир Остапчук супроводив фотографію окликом "Ауф", а Олександр Пономарьов підписав знімок привітанням:"з Новим роком".

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадавши, Дзідзьо "приставав" до Насті Каменських на шоу "Маска"? Михайло Хома розповів, навіщо дружина Потапа сунула йому руки під шубу.

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо розлютився не на жарт через жінку, Данилко запанікував поруч з ним: "Дайте бінокль, нічого не бачу"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати".Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект - "дорослі дівчатка".