Ось і настав 2022 рік - пройшов Новий Рік, люди сиділи, хто вдома, хто на роботі, а погода здивували несподіваним потеплінням.
У суботу всі українці спостерігали над тим, як йде сніжок з вулиць, падають бурульки і пустують міста. У неділю ситуація практично не зміниться, дивують західні регіони, в яких немає навіть натяку на холоди. Синоптики ознайомилися з даними і вже представили прогноз погоди на неділю, 2 січня.

Погода в Україні, фото Знай
Погода в Україні, фото Знай

Відомий синоптик Наталка Діденко нещодавно висловлювалася про те, яким буде 1 січня. Але ось на неділю ніяких даних дано не було. Ми бачимо, що найхолодніше доводиться північно-східним регіонам. Хоча не так, щоб холодно. Мінімум -3℃ вдень, і -6℃ вночі. Найтепліше в західних областях. Наприклад, у Львові синоптики зафіксували +5℃...+7℃. Опадів практично не спостерігається на карті.

У неділю, 2 січня 2022 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — -3℃ ...+7℃ вдень і -6℃ ...+3℃ вночі у всіх областях. Вітер на рівні 7-12 метрів в секунду (північно-західного напрямку). Температура повітря в Києві буде близько 0℃ ...-2℃ вдень, вночі -3℃ ...-5℃.

Погода в Україні на 2 січня, скріншот: Укргідрометцентр
Погода в Україні на 2 січня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, голозадая "тигриця" в одній куртці і трусах розгулювала вулицями Харкова: "Коли дружина повернулася з роботи раніше"

Як повідомляв "Знай.ua", скандальний священик Олександр Дедюхін закликав українців берегти себе взимку: "Ховати в таку погоду, приємного мало"

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Знай.ua писав, дорожники поклали асфальт навіть не розчистивши трасу від снігу: "Нові технології"