Основоположна молитва всіх християн "Отче наш" має особливу енергетику і здатна трансформувати негативні думки в любов. Про це розмірковують на сторінці «Антологія думки».

Щоб очиститися від гріхів, автор статті пропонує всього лише «робити, як написано, І Бог простить... Це єдиний шлях. І його вказав Ісус Христос".

На його думку, ні сповіддю, ні причастям, ні добрими справами не вдасться отримати прощення гріхів.

У молитві "Отче наш" Бог вклав код, що володіє чудодійною силою.

Молитва за дітей, кадр з відео
Молитва за дітей, кадр з відео

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"І прости нам борги наші, як і ми прощаємо боржникам нашим», - цей уривок відсилає нас до Нагірної проповіді Христа, де він говорив: «адже якщо ви будете прощати людям, в чому вони погрішили, простить і вам Отець ваш Небесний».

На думку автора, цей уривок справедливий для будь-якої релігії і є одним із законів світобудови.

Всепрощення є ключем до відпущення гріхів, досить просто навчитися прощати інших - і всі ваші проступки також будуть прощені.

Молитва, фото: Unian
Молитва, фото: Unian

Повний текст молитви:

"Отче наш, сущий на небесах! нехай святиться Ім'я Твоє; нехай прийде Царство Твоє; нехай буде воля Твоя і на землі, як на небі; хліб наш насущний дай нам цього дня; і прости нам борги наші, як і ми прощаємо боржникам нашим; і не введи нас в спокусу, але визволи нас від лукавого. Бо Твоє є Царство і сила і слава на віки. Амінь. (Матф.6:9—13)»

Вимовляти молитву "Отче наш" потрібно тричі на день – тоді ви помітите, як почне змінюватися свідомість.

Раніше повідомляли, митрополит Епіфаній порадив, як правильно замолити гріхи перед Новим роком: "Нехай ліва рука не знає, що робить права".

Як повідомляв Знай.uа, українці більше люблять Різдво, ніж Новий рік-але хочуть святкувати 7 січня і крапка.

Знай.uа писав, УПЦ збирає кошти на подарунки для дітей-сиріт з інтернатів на сході України.