Португальський нападник отримав титул кращого бомбардира всіх часів. Про це повідомляє твіттер премії Globe Soccer Awards

Більшу частину 2021 Кріштіано Роналду грав за" Ювентус", а в серпні повернувся в свій найперший топ-клуб Манчестер Юнайтед в серпні. Нападник відзначився 46 голів у сезоні. Більше нього забили тільки Карім Бенземе, Кіліан Мбаппе, Ерлінг Холанд і Роберт Левандовскі.

Мессі і Кріштіано Роналду, фото: GettyImages
Мессі і Кріштіано Роналду, фото: GettyImages

Що стосується загального заліку, то результативність Роналду вражає-він забив більше 800 голів за сезон. Його найближчим конкурентом є легендарний бразильський нападник Пеле, число голів якого також перевалило за цей результат.

Проте ці показники умовні, так як до кінця зрозуміти, скільки голів забили багато футболістів минулих часів, невідомі.

Контракт 36-річного форварда з Манчестер Юнайтед закінчується в 2023 році і він помітно допомагає команді: Кріштіану Роналду забив сім голів і зробив дві гольові передачі в Прем'єр-Лізі. Також за шість ігор в Лізі чемпіонів португалець забив шість м'ячів за п'ять ігор.

Нагадавши, Катя Осадча зібрала разом Владу Седан, Олександра Шовковського та Миколу Тищенка - "ви собі рейтинг опустіть"

Раніше повідомляли, "Шахтар" розгромив "Львів" і потрапив на першу сходинку УПЛ: 6:1 вдома у київського "Динамо".

Як повідомляв Знай.иа, Євген Селезньов переплюнув Артема Мілевського і відзначив перший за 5 років гол в УПЛ з гри п'янкою і бійкою: "поїхав гуляти".