21 і 25 грудня 2021 року, в Томську сталися дві пожежі в гіпермаркеті "Лента", які запустили феєрверковий процес, через що почали евакуювати людей.

В Інтернеті відразу ж з'явилося багато відео від очевидців того, що відбувається. Видно, як загорілася піротехніка - почали вибухати петарди і феєрверки, а також чути крики людей. На місце приїхали пожежники, медики та представники правоохоронних органів.

Пожежа в гіпермаркеті, скріншот: Youtube
Пожежа в гіпермаркеті, скріншот: Youtube

Вперше, 21 грудня, площа пожежі склала близько п'яти тисяч квадратних метрів. Обвалилася десь третя частина будівлі через загоряння, включаючи дах. Рятувальники успішно евакуювали 200 осіб, ніхто не постраждав. Правоохоронці порушили кримінальну справу, за фактом події, за статтею "Умисні знищення та пошкодження майна". Навіть вдалося затримати підозрюваного в підпалі.

Пожежа в гіпермаркеті, скріншот: Youtube
Пожежа в гіпермаркеті, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Попередні дані повідомляють, що чоловік був працівником підрядної організації в гіпермаркеті "Лента" і вирішив облити товари легкозаймистою рідиною, після конфлікту з менеджерами цієї торгової мережі. Коли він зробив це, він здійснив підпалив, але тепер заарештований на два місяці.

Нагадаємо, школярі підпалили будинок вчителя заради переглядів у TikTok - згорілих лазні та сараю було недостатньо

Як повідомляв "Знай.ua", у Львові неповнолітні руфери піднялися на дах і спалили портрет Путіна

Знай.ua писав, американського мільйонера засудили до довічного ув'язнення за вбивство подруги: проговорився під час зйомок фільму про себе