Весільна фотосесія - дуже важлива подія в житті молодят, яке повинно подарувати багато спогадів і радості при подальшому перегляді готових знімків.

Хтось може вибирати кращі місця для фотосесії, щоб позувати красивими, барвистими і усміхненими. а іншим досить знайти підходящу калюжу і зробити зі знімків справжній шедевр.

Весільне фото: odnaminyta
Весільне фото: odnaminyta

І зараз ми поговоримо саме про того хлопця, який зробив цукерку з невдалого падіння молодят в бруд. Партнери з Казахстану захотіли незвичайну зйомку на тлі гір, але їм завадила погана обстановка. У якийсь момент наречений не зміг утримати наречену, тому вони впали в ложу і повністю опинилися в грязі. Проте, фотограф не розстерявся і вже "на виході" вийшли геніальні кадри, яким позаздрить кожен.

Фотосесія в грязі, фото: Instagram
Фотосесія в грязі, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Фотосесія в грязі, фото: Instagram
Фотосесія в грязі, фото: Instagram

Фотосесія в грязі, фото: Instagram
Фотосесія в грязі, фото: Instagram

"У мене в однієї питання навіщо вони саме таку локацію взяли?🤔 ", "Все геніальне просто🔥 крута ідея і хороша робота👍", "Наречений з нареченою: випадково падають в бруд. Фотограф: не зупиняємося! Працюємо!😂 ", "Іноді спонтанно виходить краще, ніж сплановано", "Друге фото класне! Треба ж так красиво впасти, як я розумію, з першого дубля😅", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Наш шоу-бізнес нервово курить": 54-річна Ніколь Кідман без ліфчика розірвала на собі корсет

Як повідомляв "Знай.ua", племінниця Софії Ротару Sonya Kay ніжно вп'ялася в губи хокеїста: "Любов зима не заморозить"

Знай.ua писав, екснардеп Савченко проміняла діловий костюм на сукню з пишним декольте: "Надюха змінилася"