У мережі оприлюднили дуже цікаву і несподівану інформацію, яка може здивувати буквально кожного жителям нашої країни. Ходять чутки, що в Україні можуть почати випускати новий суперкар на електродвигуні.

Відповідну публікацію розмістили на порталі "Авто", повідомляв Hyser.

Український дизайнер Максим Шкіндер надихнувся літаком» мрія " і ракетами, які виробляються в Дніпрі. Він працює в англійському McLaren і заявив про те, що є новий національний проект, який присвячений новому суперкару - KRAINA 225.

KRAINA 225
KRAINA 225

«Це некомерційний, чисто концептуальний проект, спрямований на дослідження та експерименти», - сказав чоловік.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Є відомості, що KRAINA Shooting brake Coupe – це новий електричний автомобіль класу люкс. Щоб надихнути українських дизайнерів, їм потрібно було подивитися на нашу гордість-літак»Мрія". Цей "гігант" - об'єкт захоплення для дітей і дорослих у всьому світі в останні кілька десятиліть.

KRAINA 225
KRAINA 225

Потрібно повідомити, що в той час, як створювався дизайн для KRAINA 225, дизайнери з України черпали натхнення з архітектури в Києві, ракетам, які роблять в Дніпрі і звичайно промисловістю легендарного заводу Заз.

KRAINA 225
KRAINA 225

Потрібно підкреслити, що, дивлячись на цей автомобіль, можна зрозуміти, що хлопці знають толк у своїй справі. Він виглядає дуже круто, а його панорамний дах може закохати в себе багатьох людей.

Раніше повідомляли, у Києві копи оштрафували розкішну Ferrari 2013 року- "старий мотлох на столичних дорогах".

Як повідомляв Знай.uа, у Львові помітили розкішний білий Rolls-Royce за 10 мільйонів: єдиний в Україні.

Знай.uа писав, у Франківську засікли розкішний суперкар: "яка красуня!".