Українці поскаржилися на вагон "Укрзалізниці". Відповідний пост з'явився на телеграм-порталі Новини.live.

Потяги Укрзалізниці постійно нариваються на критику з боку українців. Антисанітарія, жахливі туалети, погані умови перевезення як в плацкарті, так і купе.

Потяги державного підприємства систематично опиняються в епіцентрі скандалів і дивних НП. То українці отримають брудну постільну білизну, то посваяться з бортпровідником або ще потраплять в якісь неприємності.

26 грудня на вагон поскаржилися українці. Вони ледь змогли витримати неймовірні холоди у вагоні. Пасажири відчайдушно намагалися врятуватися від них за допомогою простирадл і ковдр.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"ось так їхали пасажири одного з поїздів «Укрзалізниці» – в хід пішли простирадла, ковдри, але, судячи з фото термометру, це не дуже допомогло. "Укрзалізниця" на сторожі холоду. А яка була ваша остання поїздка поїздом?🚆 ",- повідомляють у телеграм-порталі.

В Львівської облдержадміністрації розповіли, що пасажирів з вагона, де сталася пожежа, пересадили в інший, поїзд продовжив рух із запізненням на 19 хвилин.

Раніше ми писали про те, що до Нового року ще далеко, а ялинка вже горить: бабуся замерзла і підпалила ялинку прямо біля міської ради

Нагадаємо, що школяри підпалили будинок вчителя заради переглядів в TikTok-згорілих лазні і сараю було недостатньо