Кілька років тому Сабріна Осланд взяла сина в круїз на Аляску. Вони удвох були в захваті від однієї з екскурсій, коли вертоліт доставив їх до льодовика, щоб дослідити його. Але Сабріна була приголомшена тим, що їй довелося заплатити за поїздку через зайву вагу.

Це відбувається через те, що зайва вага однієї людини забирає місце у когось іншого. Протягом усього дорослого життя вага Сабріни коливався. А сім років тому вийшла заміж і знову почала повніти. Вона готувала швидкі обіди, які не завжди включали в себе безліч корисних для здоров'я страв, і часто нехтувала власним здоров'ям. Про це повідомляє видання 7news.

Сабріна Осланд, скріншот: NBC
Сабріна Осланд, скріншот: NBC

"Я не завжди зосереджувалася на фізичних вправах і не ставила себе на перше місце", - заявила Сабріна.

Однак, за її словами, коли вага все ж набирається, людина не бачить, як це відбувається. Тому вже по поверненню з круїзу, вона почала займатися спортом не менше 30 хвилин в день. Для цього вона на телефоні зберегла нагадування і список справ, які Н ужно робити за день. До її списку справ входять невеликі зміни, такі як пиття достатньої кількості води, вправи і прийом вітамінів. 30-хвилинні тренування переросли в силові.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вона також змінила те, що їла, переключивши увагу з "зручного" харчування на "корисне". Раніше вона часто їла чіпси на закуски і щось на зразок піци на вечерю. Тепер вона готує свіжі овочі для закусок або додає салати на вечерю.

Сабріна Осланд, скріншот: NBC
Сабріна Осланд, скріншот: NBC

Коли обмеження COVID-19 були зняті, вона пішла в місцевий спортзал. До своїх кардіо-вправ вона додала силові тренування. Менш ніж за рік Сабріна схудла з 120 кг до 61 кг.їй подобається, що тепер вона може отримувати більше задоволення від занять. Вона ділиться порадами для тих, хто сподівається сформувати здорові звички.

Нагадаємо, пряма дорога в тренди: Віктор Бронюк з "ТіК" з Jerry Heil подарували українцям нових "неголених і неголених"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Зважені та щасливі" Аніта Луценко розповіла, як обчислити свою норму води і кому не можна додавати в неї лимон: "Викликає загострення"

Знай.ua писав, Настя Каменських з тарілкою гречки навчила українок, як не переїдати на Новий Рік: "Кілька мандарин і хурма"