ОВЕН

У ці дні комунікація зажадає від Вас особливої обережності. Якщо бачите, що з Вами не горять бажанням спілкуватися, зайва балаканина не допоможе заповнити незручні паузи. Крім того, ви ризикуєте втратити важливу інформацію, просто не почувши її. Будьте уважні. Єдиним, що може затьмарити вам передноворічні дні, буде ваша підвищена емоційність, тому зберігайте належну дещицю витримки і терпіння.

ТЕЛЕЦЬ

Навіть якщо новорічні розпродажі ваблять, не варто смітити грошима. Безладні покупки навряд чи заповнять емоційну порожнечу. Кращий спосіб підняти настрій, підвищити лібідо і впевненість в собі - це проводити більше часу з дорогою людиною.

БЛИЗНЮКИ

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Останнім часом у Вас було багато роботи; не дивно, що Ви втомилися. Але люди ніби зовсім не бачать того, що ви зробили, а тільки вказують на незроблене. Важливо не впадати з цього приводу в агресію. У Вас неймовірно загостряться амбітність і рішучість в особистому житті, і ви будете готові зробити ризикований крок вперед.

РАК

Якщо щось викликає у Вас невпевненість і тривогу, в цьому питанні дайте волю інтуїції. Прислухайтеся до того, що говорить вам серце, навіть якщо воно підказує, що щось занадто добре, щоб виявитися правдою. Перш ніж на щось підписуватися, запитайте у внутрішнього голосу, чи розумний цей крок.

Новий рік, фото Знай.uа
Новий рік, фото Знай.uа

ЛЕВ

Не варто занадто переживати про чуже схвалення. Ви контролюєте ситуацію і точно знаєте її в рази краще, ніж будь-хто з боку. Але і тримати людей в невіданні не варто: так вони тільки почнуть проявляти ще більше інтересу. Не варто відмовляти собі в радощах, які ви заслужили. Розслабтеся і побалуйте себе.

ДІВА

Так багато питань - і в сфері особистого життя, і щодо роботи - і так мало відповідей! Але немає потреби розбиратися у всьому поодинці. У Ваших силах принести в своє буття більше гармонії і радості. Запустивши зміни по всіх фронтах, можете розраховувати на підтримку близьких.

ТЕРЕЗИ

Вашому авторитету експерта може бути кинутий виклик, але не ставайте в агресивну позу, а попросіть іншого роз'яснити його точку зору. Якщо в його знаннях і правда є прогалини, вони стануть видні. 27-31 грудня дуже добре підходять для того, щоб спробувати до кінця розібратися в найпотаємніших своїх бажаннях і почуттях.

СКОРПІОН

Ви відчуєте бажання догоджати іншим, але також важливо не забувати про все те, що надихає і мотивує вас самих. Таким чином, варто задуматися про адекватний розподіл сил. Займаючись тим, що Вам правда до душі, ви робите своє життя краще. Виділіть час на те, щоб проаналізувати те, що відбувається у вашій душі.

Новий Рік, бенгальські вогні, фото: Pixabay
Новий Рік, бенгальські вогні, фото: Pixabay

СТРІЛЕЦЬ

Стосунки зажадають особливої уваги і підкинуть клопоту, але також спонукають Вас задуматися про власне благополуччя-і це нормально! Але часом потреба в самоті вимагає особливо вдумливого підходу. Подумайте про те, якими словами ви просите залишити Вас у спокої.

КОЗЕРІГ

Недавні події вичавили з Вас сили, а тут ще доброзичливці навперебій дають корисні і грунтовні поради. Буває дуже важко не образити близьких людей, коли є потреба побути на самоті. Але тільки Ви знаєте, що для Вас краще, і тільки ви здатні приборкати власні емоції.

ВОДОЛІЙ

Може виникнути потреба бути в багатьох місцях одночасно або заспокоювати купу народу. На жаль, жонглювання купою важливих завдань доводить до вигорання. Краще подумайте, в якій області ваші зусилля стали в нагоді б найбільше. Ваші потреби теж не на останньому місці; не бійтеся порадити іншим розбиратися з їх проблемами самостійно.

РИБИ

Якщо бачите, що назріває драма, розумно виступити в ролі спостерігача, а інші нехай самі вирішують свої проблеми. Чим більше ви вірите в чужу здатність розібратися самостійно, тим більша ймовірність, що люди самі в неї повірять. Більше толку буде, якщо ви зосередитеся на своїх потребах, а не будете вкладатися в чуже життя.

Новий 2022 рік, фото з власних джерел
Новий 2022 рік, фото з власних джерел