Українські дизайнери представили проект українського електрокара. Фотографії з'явилися на порталі KRAINA 225.

Автором ідеї є дизайнер Максим Шкіндер, який працює в англійському McLaren. За його словами, це некомерційний концептуальний проект, метою якого є дослідження та експерименти.

На фотографії можна побачити суперкар зі скошеною задньою частиною і прозорою частиною. Зовні автомобіль схожий на Cadillac Lyriq. Авто назвали Kraina 225 .

Створення дизайну автомобіля натхненна літаком"Мрія". Творці відзначають, що хотіли створити щось подібне до його значущості та унікальності.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

"Джерелом нашого натхнення став могутній АН-225, названий його творцями «мрія», що означає «створений уявою, фантазією». Він є об'єктом захоплення для дітей і дорослих у всьому світі в останні кілька десятиліть", - повідомляє команда творців.