Ось і підійшов до кінця 2021 рік, який був сповнений сліз, печалей, смутку, втрат, але так само і нових зустрічей, чудових миттєвостей і сміху. Ми бажаємо вам забрати все хороше в 2022 рік, а погане залишити за порогом.

Звичайно ж, в Новий рік, як і в будь-який інший свято є перелік деяких заборон. Якщо ви будете їх знати і враховувати в свою новорічну ніч, то наступний рік просто не зможе бути поганим.

Ми зібрали для вас топ-8 главих заборон новорічної ночі.

Новий 2022 рік, фото Знай.uа
Новий 2022 рік, фото Знай.uа

1. Перш ніж загадати бажання в новорічну ніч не потрібно довго думати над його формулюванням. Не використовуйте негативну частку "не": так, замість "не хворіти" краще використовувати "бути здоровим". Але ще краще загадувати бажання, як щось, що вже збулося. Наприклад , "я поїхав на Мальдіви на 10 ночей у вересні". Так, якщо ви помітили, то тут додалася конкретика, вона теж важлива. Одна справа - бажати якусь абстрактну машину, зовсім інша - точно знати колір і марку.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

2. Традиційно загадуючи бажання, поки годинник дванадцять б'є, не розповідайте нікому про нього ─ ні під час, ні після ногодних посиденьок (інакше не збудеться).

3. Не можна пришивати гудзики в останній день року ─ дуже високий ризик не вирішити старі проблеми в новому році.

4. Не можна зустрічати Новий рік на самоті. Втім, психологи уточнюють, що якщо ви все ж маєте намір провести свято наодинці з собою, краще в новорічну ніч триматися подалі від соцмереж. Подивіться фільм або новорічний концерт.

Святкування Нового року. Фото: Vplate.ru
Святкування Нового року. Фото: Vplate.ru
Святкування Нового року. Фото: Vplate.ru

5. Дещо дивна прикмета: не можна зустрічати свято у виключно жіночій компанії. Якщо по-іншому не виходить, після бою курантів потрібно вийти і привітати сусідів чоловічої статі.

6. Святкову ніч не можна відзначати в старому одязі. Найрадикальніший варіант цього повір'я: не надягати нові речі весь тиждень до свята, а ось 31 Грудня з ніг до голови одягатися в обновки.

7. Не можна зустрічати свято з порожніми кишенями, інакше про достаток і фінансової стабільності в наступаючому році можна не мріяти. Так само сюди можна віднести і те, що не можна брати гроші в борг напередодні свята. І не позичати гроші в період з 30 грудня по 19 січня.

8. Ніяких крабів, омарів та інших гадів з клешнями на новорічному столі бути не повинно (на крабові палички табу не поширюється). Пояснення просте: для ракоподібних звично задкувати назад, і є прикмета, що старі проблеми будуть переслідувати вас весь рік.