Якось ще влітку ми показували про становлення відносин між представниками президентської партії "Слуга народу" Оксаною Дмитрієвою та Сергієм Бабаком.

Їх зафіксували на камеру, коли вони в черговий раз з'явилися разом під будівлею Верховної Ради України. Хоча вони і не приховують ніжних почуттів один до одного, з'являючись на публіці удвох. І хоч нове відео, опубліковане в TikTok, досить миле, коментатори помітили головну особливість, яку не порадиш абсолютно нікому.

Оксана Дмитрієва та Сергій Бабак, скріншот з відео
Оксана Дмитрієва та Сергій Бабак, скріншот з відео

Справа в тому, що в якийсь момент Сергій Бабак, перебуваючи в стінах ВРУ, вирішив перевірити температури Оксани. Він підняв руку, але жінка злякалася і відсторонилася. Українцям здалося, що це говорить про численні випадки насильства, що сталися на адресу Оксани Дмитрієвої. Потім дівчина все ж притиснулася до його руки, посміхаючись під маскою. Потім притулилася лобиком до його долоньки. Він злегка подумав, потім знову притиснув руку до чола, приспустив маску і губами поміряв їй температуру.

Оксана Дмитрієва, фото "Новини.LIVE"
Оксана Дмитрієва, фото "Новини.LIVE"

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"По реакції видно, що хтось руку вже прикладав і не один раз", "Отримувала не раз... шкода її", "Температури Немає", "От цікаво, а є тут хтось, хто жодного разу не отримував?", - пишуть користувачі в коментарях.

@novyny.live

муррр 😻 #рада #девушка #котик #верховнарада  #депутаты  #депутат  #верховнарадаукраїни  #политика #парламент  #parliament  #lips  #слуганарода #flirt #поцелуй

♬ оригинальный звук - novyny.live

Нагадаємо, "Слуги народу" зав'язали тісні стосунки в Раді: парочці пророкують марш Мендельсона

Як повідомляв "Знай.ua", самі яскраві образи Юлії Тимошенко цієї осені: від погон до "школярки"

Знай.ua писав, Жан Беленюк зняв на камеру сутичку Тищенка і Ківи в Раді: "У греко-римській боротьбі перемагає...."