Якось нещодавно ми показували, що Герцог і герцогиня Кембриджські опинилися в Йорданії, на відпочинку, звідки поділилися несподівано сонячною різдвяною листівкою.

Зараз принцу Вільяму 39 років, проте на момент загибелі своєї матері, йому було всього 15 років. З вагітністю принцеси Діани були невеликі проблеми, бо на дванадцятому тижні вагітності вона впала на сходовому прольоті в Сандрінгемі. Проте вже 21 червня принц Вільям з'явився на світ і зовсім не постраждав після тієї неприємної ситуації.

Кейт Міддлтон і принц Вільям, фото: Twitter
Кейт Міддлтон і принц Вільям, фото: Twitter

Нагадаємо, що Принцеса Діана потрапила в автомобільну катастрофу, в Парижі, 31 серпня 1997 року, разом з Доді аль-Файедом і Анрі Полем (водієм). Чоловіки померли миттєво, а ось красуня Леді Ді померла через дві години в лікарні. Зараз в TikTok з'явилося відео, на якому принц Вільям дивиться архівні кадри з принцесою Діаною. Спочатку він з невеликою посмішкою спостерігає за цим, але потім трохи відводить погляд убік, і в цей момент простежується смуток в очах і спроба не заплакати.

Фото: Принцеса Діана, dianaluvr
Фото: Принцеса Діана, dianaluvr

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Він на неї так схожий, навіть поглядом, в його очах я бачу Діану", "Він дивиться на світ Її очима. Світла пам'ять народній принцесі", "Вона не тільки англійська, вона міжнародна принцеса, весь світ досі сумує", "Вона дуже любила своїх хлопчиків", - пишуть користувачі в коментарях.

@ppoluun

«Им запретили даже плакать…»#fyr #on #fup #принцессадиана #princessdiana #ladydiana #fy #queenofhearts #thecrown #royalfamily

♬ оригинальный звук - polina

Нагадаємо, королева Єлизавета II з жалем заговорила про втрату принца Філіпа: "Різдво може бути важким"

Як повідомляв "Знай.ua", Єлизавета II відчайдушно намагається врятувати принца Вільяма і Кейт Міддлтон, перельоти заборонені: "Це не дає спати ночами"

Знай.ua писав, пляжні образи Леді Ді потрапили в мережу-відмінна фігура і шпагати не гірше, ніж у Волочкової