Менш ніж за тиждень настане Новий 2022 рік, який буде перебувати під впливом Чорного Чодяного Тигра. Продумані українці вже закупили подарунки для друзів і родичів, але є і любителі прокрастинувати, який відкладають все на останній момент.

Напевно, саме ця категорія людей зараз в паніці намагається зібрати думки в купу і вигадують, що ж такого подарувати. Не переживайте, редакція Знай.uа не залишить вас у біді. Ми звичайно подарунки за вас не виберемо, але звузимо коло пошуків, адже в ході соцопитування українці поділилися варіантами найгірших подарунків на Новий Рік.

Новий 2022 рік, фото з власних джерел
Новий 2022 рік, фото з власних джерел

Діставайте ручку і записуйте. Українці поділилися тим, що жахливого їм дарували на свято.

"Розрив стосунків... І подаруночок не прийшов за замовчуванням", "Найгірший подарунок - нічого.... Ну а так будь-яка увага приємна", "На роботі подарувала дівчинці подарунок за 300 грн, а вона мені крем «Оксамитові ручки» за 20. І правда, головне ж увага", "Дізналася, що хлопець зраджував весь період відносин, під бій курантів", "Новорічний бокс з не смачними цукерками", "Газовий балончик напівпорожній", "Парфуми, з запахом не вгадали", "Рамку з шкарпетками подарувала дівчина", "Пенал і ручку з серцем, обшите паєтками з "Аврори", "Сережки з ломбарду", "Пахучка в машину"...

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Це все реальні подарунки для наших земляків, які їм не сподобалися. А давайте ж розберемося з символом року - Тигром. Що він оцінить в якості подарунка для рідних?

Подарунок на Новий рік повинен бути і корисним (Тигр – тварина горда і не потерпить зневажливого до себе і своїх традицій відносини) і в хорошому сенсі пам'ятним (щоб не уславитися скупердяем і занудою, якого на дружні посиденьки і кликати не варто).

Нагадаємо, Оля Полякова в Буковелі, а Віктор Павлік повернеться до дружини - українські зірки розповіли, на що зважилися в Новий Рік.

Раніше ми повідомляли про те, скільки вихідних днів буде в українців в 2022 році, полний список.