Українські військові у зоні проведення операції Об’єднаних сил продовжують готуватися до зустрічі Нового року та святкування Різдва Христова. Про це повідомили у прес-службі ООС.

Як зазначається, фахівці тилових служб докладають всіх зусиль, аби бійці сповна відчули передсвятковий настрій. Військові частини забезпечили необхідними продуктами для святкової вечері.

Командування ОТУ «Північ» повідомляє, що майже в усіх польових розташуваннях вже прикрасили ялинки.

Фото: ООС
Фото: ООС

Фото: ООС
Фото: ООС

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Фото: ООС
Фото: ООС

«Окрім традиційних новорічних атрибутів, із усіх куточків України до підрозділів прибули тисячі дитячих малюнків для захисниць та захисників. Наші воїни вже розмістили їх у своїх бліндажах та польових їдальнях. Це дуже підняло їхній бойовий дух і створило певну святкову атмосферу», — зазначає заступник командира ОТУ «Північ» з морально-психологічного забезпечення полковник Ярослав Пистун.

Фото: ООС
Фото: ООС

Фото: ООС
Фото: ООС

До прикрашання приєдналися і військові кухарі, які вже склали святкові меню та прикрасили їдальні.

Кухарі обіцяють побалувати бійців смаколиками та поділитися рецептами їх приготування.

Фото: ООС
Фото: ООС

Фото: ООС
Фото: ООС

Наприклад, на опорному пункті неподалік Попасної позаштатний кухар механізованого підрозділу старший солдат Михайло потішить побратимів на свято їхніми улюбленими стравами. Хлопці на Новий Рік замовили звичні, домашні холодець, салати «Олів’є» та «Крабов’є». На Різдво Христове він обіцяє приготувати навіть більше, ніж традиційні 12 страв.

«Де ж так годують?», «Забезпечення в армії дай бог. Час про оцю показуху», «Офіцерська їдальня десь у штабі на персон 20...», - дивуються у коментарях до допису.

Нагадаємо, воїна ЗСУ терміново доставили в лікарню після обстрілу - путінські окупанти не зупинилися навіть з приходом холодів

Також Знай писав, окупанти скинули міни з безпілотника на Донбасі і поранили воїна ЗСУ: атакують навіть у свята

Раніше Знай повідомляв, окупанти били по Донбасу гранатометами на Різдво і поранили українського воїна: захисника терміново госпіталізували.