У Російській Федерації є якась компанія під назвою "Кронштадт", яка займається серійним виробництвом безпілотників.

Ще в серпні вона продемонструвала макети майбутніх міні-дронів, нібито вони надшвидкі, потужні і аналогів зовсім немає. Однак згодом виявилося, що, насправді, є. Це стосується торгового майданчика AliExpress, де можна знайти абсолютно ідентичні іграшки з наклейками.

Доставка за допомогою БПЛА, скріншот: Telegram
Доставка за допомогою БПЛА, скріншот: Telegram

"Макети БПЛА представлені на стенді компанії на форумі #Армія2021. "Кронштадт" відомий своїми важкими безпілотними літаками, але компанія розвивається, стаючи по суті російським центром безпілотника, тому ми розширюємо лінійку своїх продуктів. Вони можуть бути корисні для обстеження важкодоступних і небезпечних для життя людини об'єктів як природного, так і техногенного характеру", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

На AliExpress зараз знижка на них.

"Награлися, вже з розуму сходять", "Це все військова допомога Китаю для РФ, ви не розумієте", "Ось ганебники", "Навіть іграшки вони п*здять",- пишуть користувачі в Інтернеті.

Скріншот: AliExpress
Скріншот: AliExpress

Скріншот: AliExpress
Скріншот: AliExpress

Нагадаємо, окупанти скинули міни з безпілотника на Донбасі і поранили воїна ЗСУ: атакують навіть у свята

Як повідомляв "Знай.ua", доба в ООС: шестеро українських захисників отримали поранення, Авдіївка оговтується від обстрілів

Знай.ua писав, на Донбасі окупанти вдарили ракетними комплексами по людях і поранили воїна ЗСУ. На обстріли противника наші захисники відкривали вогонь у відповідь, додали в ООС.