57-річний Конрадо Естрада провів роки, приховуючи обличчя через великий ніс, але зміг повернути собі впевненість після перенесеної чудодійної операції.

Відповідну публікацію оприлюднили на сторінці «Daily Star»

Людина, яка провела більшу частину свого життя, приховуючи свій сильно понівечений ніс маскою для обличчя, перенесла чудодійну операцію, щоб знову жити щасливо до Різдва.

Конрадо Естрада протягом багатьох років мав проблеми з їжею і диханням через рідкісне захворювання, через яке кінчик його носа виріс до неймовірних розмірів.

Нос
Нос

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

57-річний художник і робітник-будівельник сказав, що люди дивилися на нього, а "діти запитували своїх матерів, що з ним сталося".

Величезний ніс не тільки заважав свого господаря, але і заважав йому говорити, викликав хропіння і сильно заважав повсякденним справам.

"Він доходив до моїх губ, і кожного разу, коли я їв, коли я їв, він торкався ложки", - сказав він.

Але після зустрічі з пластичним хірургом доктором Томасом Ромо, директором відділення пластичної реконструктивної хірургії обличчя в лікарні Ленокс Хілл, його життя змінилося.

Хірург
Хірург

Лікар сказав: "Це була тліюча інфекція... і вона могла б просто продовжуватися".

Причина утворення такої хвороби досі невідома.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі повідомили, що у дівчина втратила дитину через сварку з охоронцем.