З міста Житомир, яке колись славилося неймовірним шкарпетковим вайбом, прийшли дуже сумні новини. Виявляється, що є люди, які не хочуть бачити гарненьких прикрашених вулиць. За інформацією від місцевої влади, вони встановили ялинку, але прийшли "деякі люди" і знищили всі іграшки на головній зеленій красуні.

Про це стало відомо з вуст очільника міста Житомир Сергія Сухомлина.

Місцеві жителі буквально за три дні розбили ялинкові іграшки на ялинці і знищили фотозони. Люди били палицями по прикрасах. Причина цього вчинку - невідома.

"Я бачив фотозону, яку виставили на Михайлівській. Тут я хочу звернутися ще до житомирян, тому що ввечері вона була зовсім іншою, там була велика кількість декоративних подарунків, але є камери відеоспостереження і група підлітків просто вкрала більшу частину", — розповів градоначальник.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ялинка в Житомирі, скріншот: YouTube
Ялинка в Житомирі, скріншот: YouTube

За словами мера, в результаті деякі городяни вирішили вкрасти ялинку: "на наступну ніч у нас деякі особи просто палицями намагалися збити іграшки на ялинці: десь десять побили, до світлових не дотягнулися. Минулої ночі (в ніч з 21 на 22 грудня) вкрали ялинку".

Варто також нагадати нашим читачам, що українські міста витратили на новорічні святкування понад 50 мільйонів гривень. Однак це підрахунок лише з 17 міських рад, які надали дані. Найдорожчим святкування Нового року буде для жителів Запоріжжя та Одеси.

Грінч – це казковий персонаж, який хотів вкрасти новорічні свята.

Раніше повідомляли, Потап такого більше не побачить: Горова в солодкій сукні змусила чоловіків повірити в новорічну казку.

Як повідомляв Знай.uа, ангели, ялинки та каруселі: засніжений Київ перетворився на казкове місто напередодні Різдва-яскраві кадри.

Знай.uа писав, Андре Тан дав поради українцям на Новий рік: що вдягнути, щоб принести благополуччя.