Мер Житомира Сергій Сухомлин заявив про те, що в їхньому місті підряднику можуть повернути частину новорічних декорацій через те, що він не виконав умови договору.

ТОВ "Епіцентр-К" мав майже за мільйон гривень прикрасити центральні вулиці міста світлодіодними фотозонами та консолями з написами "Космонавт на планеті" та "2022" - це мало стати родзинкою центру Житомира. Однак візуалізація катастрофічно відрізняється від реальності.

Житомир, фото: zt.gov.ua
Житомир, фото: zt.gov.ua

Управління культури Житомирської міськради замовляє 20 світлодіоїдних консолей на стовпи з імітацією Сонячної системи і ще багато всього. Однак той же космонавт, який був встановлений на новому бульварі, істотно відрізняється від тендерних вимог. Його згодом прибрали.

Житомир, фото: zt.gov.ua
Житомир, фото: zt.gov.ua

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Житомир, фото: zt.gov.ua
Житомир, фото: zt.gov.ua

Крім того, міський голова звернувся до городян через те, що всього за три дні вони зіпсували дві фотозони, розбили новорічні прикраси на головній ялинці, а також вкрали ялинку.

"Космонавта я не бачив, і не знаю, чи повернуть його. Я бачив фотозону, яку виставили (на Михайлівській). Тут я хочу звернутися ще до житомирян, тому що ввечері вона була зовсім іншою, там була велика кількість декоративних подарунків, але є камери відеоспостереження і група підлітків просто вкрала більшу частину", - зазначив він.

Нагадаємо, не обов'язково рубати живу ялинку: школярі створили новорічну красуню з паперу, гілок і скла

Як повідомляв "Знай.ua", хитрощі магазинів з новорічними "знижками" та ікра-підробка – експерти розповіли, як не потрапити в пастку

Знай.ua писав, ангели, ялинки і каруселі: засніжений Київ перетворився на казкове місто напередодні Різдва - яскраві кадри