Дженніфер страждала від болісного болю, коли вона не могла зціджувати молоко, щоб нагодувати свою новонароджену дочку, тому вона звернулася за допомогою до чоловіка. Він порівняв цей досвід з висмоктуванням отрути з рани від укусу змії.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Жінка пожартувала, що у неї залишилося посттравматичний стресовий розлад після того, як вона годувала чоловіка грудьми, щоб очистити забитий молочний проток.

Дженніфер з Аляски, США, поділилася своїми труднощами при годуванні грудьми своєї новонародженої Аделіни після того, як вона зрозуміла, що її молочний проток заблокований, і вона не може отримати молоко, щоб годувати свою дитину.

Паркан перетворився на мастит і залишив її в болісному болю, поки Дженніфер не знайшла рішення в Інтернеті - попросити чоловіка висмоктати засмічення.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дженніфер
Дженніфер

"Майте на увазі, ніколи за мільйон років я б ніколи не подумала про те, щоб дозволити моєму чоловікові годувати його грудьми, і він ніколи не хотів", - пояснила вона.

Вона пережила два дні болю і запитала, чи не хоче чоловік їй допомогти.

На її подив, він сказав: "Я б зробив це для тебе, але я можу заткнути рот, мене може вирвати".

Пара схопила миску, щоб чоловік виплюнув молоко, і це усунуло засмічення.

Згадуючи про цей досвід, її чоловік поділився своїми думками у другому відео: "Я відчував, що висмоктую з її отруту, як ніби її вкусила змія, і мені довелося... Це було приголомшливим, коли він очистився. Це пішло від точки, точки, точки... потім бризки в глибину мого рота".

Дженніфер і її чоловік
Дженніфер і її чоловік

Він також поставив 10 балів з 10 за смак і сказав, що зробить це знову, тільки якщо у Дженніфер буде заблокований молочний проток.

Відео Дженніфер стало вірусним, набравши більше 12 мільйонів переглядів з тих пір, як вона розмістила його в TikTok минулого тижня.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", трансгендер народив здорову дитину.