Барак і Мішель Обама щорічно проводять свої сонячні канікули на Гаваях, продовжуючи багаторічну сімейну традицію святкування Різдва в тому місці, де виріс колишній президент.

У суботу колишній президент був сфотографований в Тихому океані, а доньки пари - 20-річна Саша і 23-річна Малія - були помічені неподалік, відпочиваючими на дошках для серфінгу.

Цього року канікули припадають на те, що Саша в даний час на зимових канікулах в Мічиганському університеті, а Малія живе в якості випускника коледжу, закінчивши Гарвардський університет навесні.

Барак Обама на Гаваях
Барак Обама на Гаваях

Поїздка також проходить в неспокійний час для країни, яка бореться з штамом "Омікрон" вірусу COVID-19. Раніше на цьому тижні 57-річна Мішель з'явилася в рекламі разом з кількома знаменитими матерями, закликаючи людей пройти вакцинацію.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Під час початку COVID - 19 в США Саша і Малія проводили більше часу вдома, що часом засмучувало, але також зближувало сім'ю

"На цей раз ми змогли повернути кілька вкрадених моментів з нашими дівчатками", - раніше говорила пані Обама. "Ці зафіксовані моменти означали для нас весь світ, і я думаю, що вони зробили наші відносини з нашими дітьми ще сильнішими".

Колишній президент, якому зараз 59 років, більшу частину дитинства ріс в штаті Алоха, після школи переїхав до Лос-Анджелеса і врешті-решт закінчив навчання в Колумбійському університеті в Нью-Йорку, а потім в Гарвардському університеті в Бостоні.

Барак Обама, Jp Gazeta
Барак Обама, Jp Gazeta

Його перша поїздка на материкову частину США відбулася, коли йому було близько 11 років, і він прилетів до США зі своєю матір'ю, бабусею і дворічною сестрою Майєю, щоб здійснити поїздку по країні.

Нагадаємо, що експрезидент курив травку з відомим музикантом, той все розповів.

Раніше ми повідомляли, що Обама відвідав Донецьк у далекому 2005 році.