У Львівській районній раді під час чергової сесії сталася бійка між бронзовим призером Олімпійських ігор-2020 Станіславом Горуном та колегою Богданом Федуном.

Чоловіки представляють дві партії "Самопоміч" і "Свобода", відповідно. У мережі з'явилося відео цієї самої бійки. Їх, звичайно, намагалися вгамувати ті, хто був присутній поруч, але львівські обранці не реагували на подібне.

Скрін, відео YouTube Станіслав Горуна
Скрін, відео YouTube Станіслав Горуна

Станіслав Горуна згодом намагався пояснити свій вчинок тим, що його колега перейшов на образи на його адресу. Богдан Федун нібито почав кричати, що він "вата", тому і отримав відповідь: "Якби ти був нормальним чоловіком, ти б мені це сказав при особистій зустрічі, коли ми зустрічалися і обговорювали всі ці питання, а не Зараз на камеру. А зараз ти себе ведеш як сопляк".

Образи не зупинилися, до того ж Богдан Федун, за його словами, почав кидатися на нього і навіть спробував вдарити його головою. Це добре відео на опублікованому відео. Потім в справу пішли коліна і руки.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Станіслав Горуна, instagram.com/iamhoruna/
Станіслав Горуна, instagram.com/iamhoruna/

А ось Богдан Федун заявив, що Горуна особисто спровокував бійку.

"Він підійшов до Мене сам, і він сам почав мене провокувати різними дурними питаннями. Чому я не прочитав якесь незрозуміле звернення, або ще щось. Я йому сказав, що він "ватник" і мені все з ним зрозуміло, і було б добре, щоб він прийшов на наступну сесію", - зазначив депутат.

Нагадаємо, гречка по 12 від Тищенка і "фак" від Лероса: чим запам'яталася Верховна Рада у 2021 році

Як повідомляв "Знай.ua", Тищенко зчепився з Куницьким просто в їдальні Ради: "Напав з кулаками"

Знай.ua писав, скандальна Ірма Крат накинулася на соратника Зеленського просто в Раді: "розстріляла" сумочкою