Стало відомо про те, що в Польщі раптово помер 34-річний учасник шоу "Танці з зірками". Він був родом з України, і тривалий час жив тут.

Про це стало відомо завдяки публікації на сторінка його партнерки по танцях Евеліни Батор в соціальній мережі Instagram.

Точної причини, по якій помер Жора Корольов не повідомляється, потрібно чекати офіційно інформації, однак, видання SUPERexpress повідомило, що українець помер через раптові проблеми з серцем.

У день, коли трапилася трагедія, чоловік просто збирався на тренування, як раптом впав. Медики намагалися реанімувати танцюриста, проте безуспішно.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Мій дорогий! Дякую за найпрекрасніші 5 років танців разом. Це правда, що 21 грудня 2021 року померла людина, яка любила всім серцем і якого я любила і люблю більше всього на світі. Наші серця розбиті" - йдеться під постом у його коханої.

Жора Корольов, фото: Instagram
Жора Корольов, фото: Instagram

Нагадаємо, що Жора Корольов народився в Одесі, і починаючи з 8 років почав займатися танцями. Коли йому було 15, то переїхав до Німеччини, а звідти до Польщі.

У 2007-2008 і в 2016-2017 роках брав участь у польському шоу "Танці з зірками".

Жора Корольов, фото: Instagram
Жора Корольов, фото: Instagram

Крім танцювальних проектів, він ще знімався в ряді популярних місцевих картинах, а саме: "Egzamin z życia", "Pierwsza miłość", в програмі "Jak oni śpiewają", у фільмі "Kochaj i dance" і в серіалах "Niania" і "Ojciec Mateusz".

Де і як пройде прощання з чоловіком - не повідомляється. Близькі дуже важко переживають втрату близької людини.

Нагадаємо, що помер Григорій Чапкіс: Горбунов, Нікітюк, Завадюк, Джеджула згадують, яким був хореограф

Раніше повідомлялося, що зірку серіалу "Моя прекрасна няня" поховали: дочка ридала над труною, а Сергій Жигунов навіть не приїхав

Також Знай повідомляв, помер зірка "Ширлі-Мирлі" Валерій Гаркалін: вірус не дав акторові жодного шансу. Зірка радянського і російського кіно Валерій Гаркалін помер сьогодні, 20 листопада