Стало відомо про те, що в лісі була знайдена дитина, яка просто лежала на землі. В цей час по ньому повзали комахи і черв'яки.

Виявили в лісі дитину жителі села, і за попередніми даними, пролежала вона там одна близько двох днів. Невідомі її кинули просто на землі, а по обличчю повзали різні комахи, повідомляє Mirror.

Знайдена дитина, фото: ViralPress
Знайдена дитина, фото: ViralPress

Знайшли малюка витерли її обличчя і тіло листям і переконалися, що вона не сильно постраждала. На місце відразу ж викликали співробітників правоохоронних органів, а також службу швидкої допомоги, щоб ті провели повне обстеження дитини, переконалися, що його життю більше нічого не загрожує.

Поки туди добиралися медики, місцеві жителі доглядали за малюком, і віднесли її посеред ночі в село Крабі, що в Таїланді.

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Знайдена дитина, фото: ViralPress
Знайдена дитина, фото: ViralPress

У лікарні її почали лікувати від зневоднення, адже весь цей час дитина була голодна. На щастя, дівчинка сильно не постраждала, і два дні в лісі на ній ніяк практично не відбилися. Зараз її життю вже нічого не загрожує.

Варто відзначити, що виявили її на тому місці, де часто бродять дикі тварини і змії, а денна температура повітря не опускається нижче 35 градусів тепла. Можна зробити висновок, що все могло закінчитися набагато гірше, аж до летального результату. Жителі села дуже вчасно її виявили.

Знайдена дитина, фото: ViralPress
Знайдена дитина, фото: ViralPress

Співробітники правоохоронних органів зараз намагаються знайти людей, які це зробили, але, вони відразу відзначили, що це буде складно зробити, так як це міг зробити хто завгодно.

Нагадаємо, що у Києві хитрий злодій влаштував доньці майстер-клас на чужій кишені- " дитина-співучасник!

Раніше повідомлялося, що зпасенне з смітника немовля у Франківську отримало ім'я на честь вулиці, де його знайшли

Також, десятки дітей отруїлися на українському курорті, поліція проводить розслідування