З Великої Одеси прилетіли доволі пізнавальні новини. Так, в рейсовому автобусі сполученням Одеса-Київ стався жорсткий скандал через двох пасажирів, у яких не було сертифікатів про вакцинацію. Люди влаштували бунт просто в салоні, все це відбувалося в ніч з 21 на 22 грудня.

В один момент до автобусу проникли представники поліції і були змушені насильно вивести непоступливих чоловіків на вулицю, щоб через них не страждали інші пасажири.

Про це стало відомо завдяки публікації одного з Telegram-каналів, який також опублікував і відео інциденту.

Бунт в автобусі "Одеса-Київ", скріншот: YouTube
Бунт в автобусі "Одеса-Київ", скріншот: YouTube

Відомо, що інцидент стався в автобусі перевізника Gunsel. За словами свідків, правоохоронці перевіряли документи про стан здоров'я у всіх людей, однак у двох не було їх і вони принципово відмовилися залишати автобус.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Старший чоловік вигукував, що вважає вакцинацію і саму пандемію коронавірусу нісенітницею. Люди обурювалися і обзивали противників вакцинації, адже через таку їхню поведінку автобус півтори години простояв на трасі.

Коли правоохоронці почали виводити впертих чоловіків, люди аплодували їм і дякували, радіючи, що нарешті поїздка зможе продовжитися.

"Нас зупинили "менти", перевіряли covid-сертифікати, у двох антиваксерів не було їх. Вони вирішили влаштувати принциповий бунт в автобусі і відмовилися виходити. Нас затримали на півтори години, в результаті їх вигнали з маршрутки.", - заявив журналістам один з пасажирів автобуса.

Раніше повідомляли, 18-річний хлопець підірвав себе біля жіночого монастиря, серед постраждалих є діти: кадри і деталі з місця НП.

Як повідомляв Знай.uа, в Україні почали діяти нові карантинні обмеження: що тепер заборонено в "червоній" і "жовтій" зоні.

Знай.uа писав, систему не обдуриш? Антиваксер прийшов на щеплення з силіконовою рукою, але медики виявилися хитрішими.