У соцмережі "Тікток" набирає популярності ролик від парочки, яка стверджує, що різниця в доходах і 3О-річна різниця у віці не заважає їх любові.

Жінці на відео-53 роки, а хлопцеві – 23. Вона засинає коханого подарунками, водить в дорогі ресторани і всіляко розважає.

"Я люблю тебе, моя багата дружина", - підписав відео Молодий чоловік.

@robsyman

Я люблю тебя моя богатая жена 😍❤️

♬ оригинальный звук - ROB SY

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

На іншому відео він відповідає на закиди в тому, що він афішує достаток своєї дружини.

"Навіщо брати автомобіль з мінімальною комплектацією, якщо можна взяти з максимальною і насолоджуватися життям?", - відповідає він.

@robsyman

Ответ пользователю @magaihsyljl6m Я НАДЕЮСЬ ВЫ ПОНЯЛИ О ЧЕМ Я 😜

♬ оригинальный звук - ROB SY

"Зараз багато таких альфонсів на кожному розі", "Ти за неї заміж вийшла... а не вона за тебе....«, "А чому не можна просто дружина?", "Ну ось, а говорив, що з нею не через гроші, про чому тоді спасибі тобі, моя багата дружина?", "На все готові заради грошей, багатства, Ех хлопчики-хлопчики», - журяться глядачі.

"Це чел рофліт, все на його гроші", "Здається, пахне підступом", "Звичайно, хочеться вам побажати щастя на довгі роки, але вибач, щось не віриться, що це все щиро», - сумніваються коментатори.

«У неї подружок немає випадково?", "У неї подружка є? мені теж дружина потрібна", "матуся побалувати вирішила свого малюка", "Швидше за все, це його мама, і це все за його гроші, і це все рофл схоже", "Та ну, ні коли в житті не повірила б, що ця шикарна жінка, і з таким віком...", "Правильно робить вона, давно пора жінкам доглядати за чоловіками", - впевнені деякі.

Нагадаємо, що випила Анастасію Волочкову замучив склероз, забула своє весілля і колишнього чоловіка: "Я жодного разу не була заміжня".

Раніше повідомлялося, що Анастасія Волочкова познайомила всіх з "черговим" коханим чоловіком-змінює, як рукавички

Також, Анастасія Волочкова заговорила про тих, кого везе після концертів до себе додому