Археологи в Туреччині натрапили на химерне доісторичне місце, повне фалічних стовпів і висіченийія у вигляді людської голови, плюс останки змій, лисиць і справжніх людських голів на додачу.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

На дивному Стародавньому місці в Туреччині були виявлені стовпи у формі статевого органу, що спантеличило археологів, які розкопали фалічні артефакти.

Південно-турецьке покинуте місто Карахантепе виникло ще до того, як була винайдена писемність - громадяни були змушені висловлювати себе по-різному, а іноді і сексуально.

Діггери також знайшли останки лисиць, змій і навіть людські голови в неймовірному загубленому місті.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Голова
Голова

"Всі стовпи споруджені і мають форму фалоса", - написав професор доісторичної археології Некмі Карул в дослідницькій статті.

Згідно Live Science, професор Стамбульського університету не став здогадуватися, як і чому виникли опори статевих органів .

Карахантепе був виявлений 30 вересня, і тепер вчені можуть вивчити це дивне місце.

Професор Карул пояснив, що місце параду, ймовірно, було місцем "церемоніального процесу, коли вхід в будівлю з одного кінця і вихід з нього з іншого кінця, при цьому доводилося простувати в присутності людської голови".

Але вченим доведеться уважніше придивитися як до центральної різьблений голе, так і до стовпчиків статевого органу, перш ніж вони зможуть зробити висновки.

Розкопи
Розкопи

Карахантепе був вперше виявлений в 1997 році, хоча розкопки почалися тільки в 2019 році.

Але археологи Стамбульського університету не єдині, хто розкопує старі останки, які краще не чіпати.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі розповіли, як шукали знамениту золоту пектораль.