Про це вона розповіла у своєму новому блозі на Youtube з Ноною Мусалян.

«Наприкінці 2021 року ми маємо день сили, день зимового сонцестояння – це точка, зміна енергій і ми плавно переходимо у 2022 рік. На початку року ми стикаємося з деякими можливостями доробити щось у своїх справах. Оскільки весь січень дві особисті планети Венера та Меркурій будуть у ретроградному русі», - розповіла Нонна Мусалян.

Нумеролог сказала, що цей період слід використовувати максимально продуктивно для себе. А саме потрібно навести лад у думках, будинку, душі, голові, почистити своє оточення, вважає вона, і розставити пріоритети. Не варто також нехтувати східним гороскопом, повідомила вона, тому сміливо можете собі зазначити, що повноправно 2022 рік водного Тигра набирає чинності з 4 лютого.

«І ось тут ми перестаємо відчувати відлуння 2021 року і повною мірою відчуватимемо вібрації нового 2022 року. Кінець грудня та січень – це можливість підчистити останні хвости. А початок лютого 2022 року – це вже відправна точка нових завдань, тем, планів та сюжетів для нас. Загальна енергетика цього року – це вібрація числа шість і безліч двійок», - резюмувала Нонна Мусалян.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусалян розповідала про ідеалізацію та інші стадії стосунків.

Також Знай.ua писав, Мусалян заявляла, що жінці дається багато разів прожити той самий досвід, щоб усвідомити цінність себе.