Дивне видовище сталося в лікарні Ормскірк в Ланкаширі в четвер, 16 грудня, коли Дженніфер Петрі привітала здорового хлопчика Ріо Петрі Мартінса зі своїм хлопцем Тео.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

І акушерки, і мати були "шоковані" після рідкісного "одного з 100 000 народжень русалок", коли здавалося, що дитина "народилася у водній кулі".

Дивне видовище сталося в лікарні Ормскірк в Ланкаширі в четвер, 16 грудня, коли Дженніфер Петрі привітала здорового хлопчика Ріо Петрі Мартінса.

Хлопчик-русалка
Хлопчик-русалка

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Мішок з амніотичними амніотами Дженніфер не лопнув, а це означало, що коли він прибув, все виглядало так, ніби Ріо був укладений в «водяну кулю» або «кокон».

Ця форма народження, відома як народження en caul і іноді називається "народженням русалки", відбувається приблизно у кожного з 80 000-100 000 народжень.

Дженніфер з сусіднього Саутпорта привітала свою першу дитину зі своїм хлопцем Тео Мартінсом.

Хлопчик-русалка
Хлопчик-русалка

Дженніфер, яка народжувала в пологовому басейні, сказала: "По суті, моя вода ніколи не відривалася. Амніотичний мішок, з якого витікає вода, коли ви народжуєте, ніколи не ламався, що трапляється досить рідко. Коли народилася дитина, він був все ще поміщений в повітряну кулю. Це було майже так, ніби він народився у водяній кулі. Це було водне народження, тому амніотичний мішок з немовлям всередині хлинув в басейн, все ще недоторканим. Він виглядав так, ніби він був у коконі. Він вибухнув тільки тоді, коли його підняли, а потім він народився і вийшов з нього".

Дівчина ще розповіла про те, що акушерки були вражені від побаченого.

Молода сім'я
Молода сім'я

"Вони говорили, що багато акушерки ніколи не помічають цього в своїй кар'єрі, тому що таке трапляється дуже рідко. Акушерки, які там були, сказали: "Боже мій, це приголомшливо". Це просто так рідко, що багато людей цього не бачать", - поділилась мама.