Аксель Фостер, намагався погладити собаку своєї бабусі, але ситуація прийняла страхітливий оборот, коли тварина повністю відірвал хлопчикові руку.

Відповіднау публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

Аксель Фостер, уродженець Оклахоми, був доставлений до лікарні після того, як собака взяла його за руку трохи нижче плеча, коли він грав у будинку свого дідуся і бабусі в п'ятницю.

Прибула в будинок поліція виявила, що у хлопчика відсутня рука, і наклала на кінцівку джгут.

Приїхали і пожежники, які допомогли офіцерам.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Аксель Фостер
Аксель Фостер

Начальник відділу поліції Текумсе Дж. Р. Кідні повідомив місцевим новинам: "Я бачив укуси собак в минулому і досить жорстокі укуси собак з дітьми, але вони ніколи не піддавався повній ампутації. Коли офіцери і співробітники Служби контролю тварин спробували забрати руку, собака стала агресивною по відношенню до них. Подолати невинне бажання погладити цуценят - це просто жахливо".

Інший офіцер лякаюче повідомив місцевим новинам, що "рука дитини все ще була в загоні", і що "один з цуценят намагався її жувати".

Бабуся хлопчика розповіла поліції, що хлопчик намагався погладити цуценят, але це закінчилося жахливо для всіх учасників.

Пітбуль
Пітбуль

Його мати Дестіні МакДоу додала, що він сподівається на повторне прикріплення руки.

Місцевий департамент соціальних служб все ще намагається визначити, чи був хлопчик під наглядом дорослих під час нападу, і бабусі і дідусеві можуть бути пред'явлені звинувачення в нехтуванні дітьми, якщо стане ясно, що в той час він перебував без нагляду.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", бабуся била собак електрошоком заради інтересу.