Стало відомо про те, що перша леді Франції, 68-річна Бріжит Макрон збирається подати скаргу на всіх тих, хто розпускає чутки про те, що вона трансгендер.

Про це повідомляє BFMTV з посиланням на свої джерела.

Почалося все з публікації, яка опинилася в мережі ще у вересні в місяці, і була опублікована в журналі Faits & Documents. У ній говорилося про те, що дружина президента Франції народилася не в жіночому тілі, а чоловіком, і звали його тоді Жан-Мішель Тронье (у виданні частенько з'являються замітки, засновані на якихось "конспірологічних" даних).

Бріжит і Еммануель Макрони
Бріжит і Еммануель Макрони

Дана інформація була підхоплена, і активно поширювалася по інших виданнях і в соціальних мережах. При цьому, ніяких реальних доказів цьому у них немає. Бріжит Макрон не стала це терпіти, і її це зачепило. Саме тому вона прийняла рішення подати скаргу на всіх тих, хто буде і далі поширювати цю неправдиву інформацію.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто відзначити, що жінка є колишньою вчителькою французького Еммануеля Макрона. Одружилися вони в далекому 2007, і Бріжит старше чоловіка на 24 роки.

Бріжит і Еммануель Макрони
Бріжит і Еммануель Макрони

Від першого шлюбу у неї залишилися дві дочки і син. Спільних дітей у президента Франції і Бріжит немає.

Багато часто жартують на цю тему, адже різниця у віці значна, але пара змирилася з тим, що люди завжди будуть говорити про це, і абсолютно не звертають на це увагу.

Бріжит і Еммануель Макрони
Бріжит і Еммануель Макрони

При цьому, сама жінка часто користується послугами косметолога, і робить уколи краси, тому виглядає молодше свого віку.

Нагадаємо, що старша за чоловіка на 24 роки-як виглядала молода Бріжит Макрон, яка підкорила серце майбутнього президента Франції

Раніше соощалось, що Олена Зеленська прилетіла в Париж в костюмі за 8 мінімалок: улюблений бренд першої леді

Також, Олена Зеленська згадала доленосну зустріч з Бріжит Макрон