На думку весільних експертів, одні тенденції непідвладні часу, а інші скоро зникнуть. Очікується, що кидати букет і споруджувати арки з повітряних куль вже не буде так популярно, пише видання Insider.

Такі тенденції, як електронні запрошення та весілля на відео, швидше за все, залишаться ненадовго. Незважаючи на те, що деякі весільні тенденції непідвладні часів, інші зникають з року в рік.

Тому весільних експертів розпитали про тенденції, які, на їхню думку, зникнуть в наступаючому році.

Весілля, фото з фейсбук
Весілля, фото з фейсбук

Подарунки вже не ті

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Хоча всі звикли дарувати предмети першої необхідності для кухні, домашній декор і предмети першої необхідності, Рейчел Джо Сільвер, засновник і генеральний директор Love Stories T, онлайн-ринку, орієнтованого на весілля, сказала, що очікує змін.

"Під час пандемії, коли всі застрягли вдома, люди вкладали кошти в Речі, які робили свій житловий простір більш комфортним. Пари не шукають предмети для своєї кухні, спальні, двору - саме на це вони витратили свої гроші в минулому році», - сказав Сільвер.

Все більше пар вибирають пожертвування в благодійний фонд за своїм вибором або в фонд медового місяця.

Букет і підв'язки можуть зникнути

Хоча букет і підв'язки раніше вважалися обов'язковими на весіллі, ця стара традиція, можливо, зникає.

Пари не хочуть розчищати свій танцпол для цих застарілих традицій. Замість цього пари придумують власні унікальні заходи, такі як приватний танець.

Скрін, відео YouTube весілля
Скрін, відео YouTube весілля

Наступного року пари можуть відмовитися від весільних подарунків

Пари переосмислюють, які деталі важливі в їх великий день, і весільні сувеніри, швидше за все, не матимуть успіху. Планування весілля під час COVID навчило пари зосереджуватися на речах, які дійсно важливі для них. Люди все більше усвідомлюють витрачені даремно кошти і не хочуть витрачати гроші на сувеніри, які абсолютно марні.

Популярність декору з повітряних куль знизиться

Повітряні кулі та арки були синонімом весільного декору, і, чесно кажучи, практично всіх видів декору для заходів останні пару років. Але ця тенденція швидко зникає. Замість цього все більш популярними стають квіткові стіни і арки.

Маленькі весілля залишаться в минулому

Як гаряче шукали пари творчі способи одружитися, не маючи можливості зібрати велику кількість людей у зв'язку з пандемією. Але в майбутньому ми побачимо менше таких маленьких весіль.

Після того, як обмеження на збори, пов'язані з COVID, були ослаблені, пари прагнули відсвяткувати з близькими, що відкрило шлях для відродження більш широких списків гостей.

Скрін, відео YouTube весілля
Скрін, відео YouTube весілля

Популярність фуршетів на весіллях впала

Хоча ці тенденції роблять фотографії в соціальних мережах цікавими, вони стають менш популярними. Фуршети під відкритим небом відходять у минуле, пари вважають за краще святкувати в ресторанах.

У будні замість вихідних

Експерти очікують більше весіль в будні дні в 2022 році. Заклади та інші продавці також можуть пропонувати знижки в будні дні.

Електронні запрошення

Електронні запрошення увійшли в моду, оскільки весілля переносилися і відкладалися під час пандемії. Це зручно, і від них не збираються відмовлятися.

Тунель з вогників як і раніше в тренді

Багато пар вважають за краще, щоб їх відправляли через тунель з бенгальськими вогнями в перед шлюбної ночі, і ця тенденція найближчим часом нікуди не дінеться.

Бенгальські вогні починалися як весільний тренд, але потім перетворилися на весільну класику. Багато пар вважають, що бенгальські вогні «поза часом".

бенгальські вогні, фото Pxhere
бенгальські вогні, фото Pxhere

Обручки змінюються

Популярність альтернативи традиційним кільцям з діамантами буде продовжувати зростати. Кількість кілець ручної роботи від бутиків і ювелірів-ремісників зростає. Особливо часто їх вибирають пари, схильні до подорожей і романтичних вчинків.

Прагнення до екологічно раціональних весіль почнеться в 2022 році

Молоде покоління приділяє увагу екології і робить все можливе, щоб усунути відходи - навіть коли справа доходить до їх важливого дня. Усвідомлене споживання стане ще більш популярним у 2022 році.

Весільний експерт додав, що пари міленіалів і покоління Z «більше піклуються про майбутнє нашої планети», тому вони «будуть підходити до планування весілля з більшою турботою про навколишнє середовище».

Весілля, скріншот з відео
Весілля, скріншот з відео

Весілля на свій лад

Індивідуальні весільні заходи, швидше за все, замінять стандартні традиції.

Після перенесення і скасування весілля пари готові робити все по-своєму і зробити їх знаменний день таким, яким вони хочуть. Пари так довго чекали, щоб відсвяткувати з коханими, вони збираються робити щось по-своєму, а не тільки тому, що це «традиція» або від них вимагає сім'я.

Це може означати додавання яскравих кольорів, замовлення доставки їжі або зміна звичайного графіка дня весілля.

Нагадаємо, у курені на 120 душ і з прапорщиком-аж гай шумів: як гуляли весілля наші предки, на замітку нареченим.

Також Знай писав, як жили українці 100 років тому: унікальні фото розкажуть про традиції та Побут. Яким був побут, традиції і одяг століття тому

Раніше повідомляв Знай, як в Україні шукали собі пару на Петрівку: пісні, традиції та старовинні повір'я. Старовинні традиції та обряди