В Англії друзі-рецидивсти виграли 5,3 мільйона доларів, проте потрапили до в'язниці. Про це повідомляє телеграм-портал Shot.

Мова йде про Марка Гудрама і Джона Уотсона, кілька разів сиділи у в'язниці і байдикували. Одного разу вони придбали лотерейний квиток, який виявився виграшним. Пара змогла виграти 4 мільйони фунтів стерлінгів, які в перерахунку становлять 5,3 мільйона доларів.

Однак змінити життя не вдалося, адже за лотерейний квиток вони розплатилися, яку до цього вкрали. У результаті співробітники Скотленд-Ярду виявили порушників. Марк і Джон сіли на півтора року кожен.

При цьому адвокат хлопців вважає, що шансів отримати виграні мільйони у них немає. До того ж Гудрам має 24 вироки за 48 правопорушень, а Уотсон має 74 судимості за 143 злочини. Ві

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми-втома , прискорений пульс і температура. Про це стало відомо завдяки заявам голови медичної асоціації ПАР Анжеліки Кутзе.

Раніше повідомляли, що члени королівської сім'ї стануть героями мультфільму. У ньому постануть намальовані королева Єлизавета II, принци Філіп, Чарльз, Вільям і Гаррі, Кейт Міддлтон, Меган Маркл

Також, звсюдисущий фільм "Мисливці за привидами" спіймали за дивним заняттям. Йдеться про Білла Мюррея, який незважаючи на популярність, є "хлопцем з народу".Як зазначається, актор не настільки "Зоряний", що просто навіть німіє власного агента. Тобто, щоб запропонувати акторові роль, необхідно десь знайти його номер, а потім вже зателефонувати і домовитися про зустріч.