Викладачі завжди перебували в одному з найбільш тяжких положень... Сфера освіти фінансувалася за залишковим принципом, що змушувало вчителів вирушати на пошуки додаткового джерела доходу.

І добре, якщо це виявлялося репетиторство, а не сфера для дорослих.

Про таку історію розповідає видання DailyStar.

Вчителька, скріншот: YouTube
Вчителька, скріншот: YouTube

Вихована католиками вчителька стверджує, що перехід від викладання до роздягання був її "бісексуальним пробудженням".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Кортні Тиллія колись була вчителем для дітей-аутистів, але зараз у неї майже 25 000 підписників на трьох її каналах на OnlyFans (соціальна мережа, в якій для підписки на людину необхідно заплатити "комісію", яку встановлює власник аккаунта).

Завдяки своїй популярності вона отримує від 50 до 100 тисяч доларів на місяць, створюючи відвертий контент зі своїм партнером, а тепер і з іншими жінками.

36-річна мама з Лос-Анджелеса під час пандемії почала свій новий спосіб життя і стала зіркою..

Але тепер американська красуня показала, що мережа також допомогла їй розкрити свою справжню сексуальність після того, як її виховали в переконанні, що частина її була неправильною.

Кортні Тиллія
Кортні Тиллія

Тиллія сказала Daily Star : "Я була травмована релігією. Але Onlyfans став для мене відмінним каталізатором, щоб зцілити мою релігійну травму і позбутися від осуду і сорому, щоб я змогла заявити про себе насправді. У мене було стільки засудження і сорому навколо мого тіла, мого самовираження, бажання і залучення уваги, любові до сексу і навіть моєї орієнтації! Релігія закрила мене... Коли ви створюєте сексуальний контент і розглядаєте можливість співпраці з іншими дівчатами для платформи, це створює великий внутрішній конфлікт між тим, що здається таким приємним і природним, і тим, чим ви були обумовлені релігією і суспільством в цілому"

Кортні Тиллія
Кортні Тиллія

Кортні тепер описує своє життя як "прекрасне", оскільки вона пропонує контент, створений з її чоловіком та іншими жінками-авторами.

Вона стверджує, що її чоловік підтримав її відкриття і допоміг їй подолати труднощі, які кидало їй виховання.

Відзначимо, що крім чоловіка у дівчини є четверо малюків.

Кортні Тиллія
Кортні Тиллія