Софія заявила про те, що її нібито Сталкер її колишній хлопець. Відповідне відео з'явилося на порталі TUT.BY.

Дівчина повідомила, що спочатку не підозрювала про нахили свого молодого чоловіка, він здавався милим хлопцем, який дбав про неї. Поступово контроль з його боку почав відлякувати Софію, а також вона зловила на брехні. У січні 2021 дівчина розлучилася зі своїм бойфрендом. Але це був лише початок даної історії.

"Після цього почався шантаж, що я піду з життя. Тобто він написав мені такий величезний прощальний лист, що все, життя безглузде, я йду", - зізнається дівчина.

Дівчина злякалася його різко відшивати, а лише запропонувала дати йому три дні подумати. Після цього чоловік підлаштував ситуацію, нібито у нього онкологія легені. Однак дівчина розірвала з ним стосунки.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Хлопець почав писати з фейкових акаунтів погрози, підривав петарди в під'їзді Софії, навіть викопав її мертву кішку і надіслав фото. І це далеко не все. Софія неодноразово зверталася в поліцію, справа була заведена, але до цього дня Олександр на волі і дівчина отримує погрози, боїться виходити на вулицю одна.

"У суботу ввечері я отримую від нього фотографію, а там кіт. У мене відразу істерика, я нічого не бачу", - повідомила вона.

Дівчина зазначає, що в результаті цієї ситуації життя її розділилося на до і після.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі представили тизер до третьої частини кінокартини»Фантастичні тварини".

Нагадаємо, що у мережі повідомили про те, що на 20-тиріччя першого фільму «Гаррі Поттера» не запросили його авторку.

Також портал "Znaj" писав, що 1 січня вийде спеціальний випуск до 20-тиріччя «Гаррі Поттера».