Зараз стали дуже популярні інтернет знайомства: в соціальних мережах, в додатках для знайомств... І це логічно, адже все навколо інформатизується і відносини в тому числі.

Але не завжди такі знайомства закінчуються благополучно. Так сталося і з героїнею нашої історії.

Про це повідомляє видання DailyStars.

Користувач TikTok Еббі каже, що вона познайомилася з чоловіком в Tinder і відправилася з ним в поїздку в Мексику всього за тиждень після знайомства. Вони веселилися, але все змінилося, коли вона повернулася додому.

Роман жінки з чоловіком, з яким вона познайомилася на Tinder, змусив людей жартувати, що їй "пощастило, що у неї все ще залишилися всі її органи".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У відео дівчина описує, як вона свайпнула симпатичного хлопця, а через кілька днів він запросив її на відпочинок до Мексики, за його рахунок.

Вона згадує, як запитала його: "Ти впевнений, адже ми недавно познайомилися" але вирішила дозволити собі відключити голову і полетіти з ним, щоб провести тиждень веселощів на сонечку.

Потім Еббі ділиться серією улюблених знімків, на яких вони п'ють і обіймаються в басейні, відпочивають в човні і зупиняються для селфі на пляжі.

Це могла б бути ідеальна історія кохання, але хлопець після повернення з відпочинку написав: "Спасибі, що приїхала, але у нас нічого не вийде».

Її відео подивилися більше 13 мільйонів разів, і багато глядачів були вражені, що відносини не склалися.

Одна людина прокоментувала: "Стоп, картинки були такими милими, хоча, повірте, я так само засмучений".

Тим часом, інші люди вказували, що могло бути набагато гірше.

Один хлопець написав: "Принаймні, він був чесний".

Нагадаємо, що чоловік прикидався лікарем-гінекологом і влаштовував огляди жінкам онлайн.

Раніше ми повідомляли, що 21-річна дівчина втратила іграшку в попі, намагаючись здивувати хлопця.