Учасники пілотного проекту "еПідтримка" з виплати тисячі гривень за вакцинацію проти Covid-19 отримали вже понад 500 млн гривень.

Про це повідомив співзасновник Мonobank Олег Гороховський.

Так, стало відомо, що 16 грудня перший банк почав виплату тисячі гривень за вакцинацію. Зараз же українці вже отримали півмільярда за вакцинацію.

"Обробили всі виплати, які накопичилися в період тестування виплат в "Дії" (~576 млн грн) і перейшли в режим онлайн", – написав він.

Додаток "Дія"
Додаток "Дія"

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами співзасновника Мonobank Олега Гороховського, зараз виплати проводяться моментально після подачі заявки.

"Тепер платимо моментально після заявки в розстрочку. Такий фокус не вміє робити ніхто. Увечері напишу, скільки клієнтів витратили за першу добу і на що", – резюмував він.

Варто зазначити, що тисячу гривень від держави за вакцинацію проти коронавірусу може отримати кожен українець, який пройшов повний курс, тобто отримав дві дози препарату.

Нагадавши, Польща посилила умови в'їзду для українців: вимога стосується навіть вакцинованих. Тепер кожен, хто перетинає кордон повинен мати при собі негативний тест

Також Знай писав, чоловік кинувся навтьоки від медиків, щоб не вакцинуватися: годину провів на дереві. Чоловік вирішив втекти від медиків і не довго думаючи заліз на дерево

Також Знай повідомляв, лікарі не зафіксували летальних випадків від вірусу "Омікрон": Заява ВООЗ. Всесвітня організація охорони здоров'я повідомляє про випадки госпіталізації хвороби.