Українцям показали, в яких умовах доводиться пересуватися в потягах Укрзалізниці. Вже далеко не перша скарга на постільну білизну від мандрівників.

Про це стало відомо завдяки публікації в Telegram-Канаді "Чорний список", де регулярно сповіщають про проблеми в Україні в різних сферах. Цього разу торкнулися постільної білизни в Укрзалізниці.

Пост про Укрзалізницю, фото: скріншот
Пост про Укрзалізницю, фото: скріншот

На кадрах видно, що воно все в плямах, тобто було використано вже неодноразово пасажирами. Найімовірніше, його не можуть відіпрати, а ось грошей на нове немає.

"Комфортний" сон від #Укрзалізниця. Поїзд №102 Київ-Херсон. Постільна білизна брудна і волога, подушки все в плямах. Страшно торкатися" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Виглядає дійсно не особливо приємно, про що і написали користувачі в коментарях.

"Та фу блiн";

"Якщо вологе, значить випрали) радіти треба))))";

"Не факт, що випрали. Можливо обо**алі)";

"Зате квитки за ціною, що можна за таку суму 3 рази злітати за кордон на літаку, ніж доїхати з Харкова до Львова наприклад";

"Фу 😳 і знаєте, що найцікавіше - зі своїм постільним не можна. 🤦♀️ спите на обоссаном";

"Ми школярами подорожували по Україні і керівник завжди говорила брати постільну з собою, ми думали щоб економити (раніше можна було відмовитися від ліжка), а зараз розумію що я б свою дитину ніколи не поклала на таку білизну. А дітьми ми не помічали ці плями".

Скріншот коментарів, фото: Telegram
Скріншот коментарів, фото: Telegram

Скріншот коментарів, фото: Telegram
Скріншот коментарів, фото: Telegram

Нагадаємо, що у вагон Укрзалізниці прийшла " Зимова казка – - замети не гірші за Карпатські

Також, із-за Програми списання вагонів за віком країна щорічно втрачатиме більше 50 млрд грн-нардеп

Раніше повідомлялося, що залізниця повинна заміщати вантажні вагони поетапно, а не влаштовуючи дефіцит і колапс на ринку-експерт