До нового року залишається 2 тижні і новорічний настрій витає тільки в прикрашених супермаркетах і в картирах українців. Навіть запалення головної ялинки країни перенесли на 18 грудня (на день раніше).

Однак, погода і не думає радувати українців снігом, який не розтане в повітрі. Вже навіть стали з'являтися гумористичні відео, які висміюють весняні настрої грудня в Києві.

@she_is_tory

А у вас как со снегом? #новыйгод #2022 #новогоднеенастроение

♬ оригинальный звук - Бобрейший вечерочек

Але, як би там не було 17-19 грудня в столиці України під Аркою Дружби народів втретє відбудеться фестиваль зимових екстремальних видів спорту Double Triple Snow Fest 2021. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За даними організаторів, це буде найбільша подія подібного формату в Європі, де зможуть позмагатися лижники і сноубордисти з різних країн. Свою участь вже підтвердили учасники з 20 країн, включаючи США, Францію, Австрію, Грузію, Нідерланди, Великобританію, Норвегію, Данію та Україну.

І якраз-таки для цього фестивалю до Києва завезли 80 тонн снігу з Карпат. Купа снігу заповнила простір під аркою, перетворивши місце на снігове царство, а українці не упустили нагоди пожартувати над цим.

"А про гармати для снігу не чули, так?", "Новий спосіб Пиз**ти бюджетні гроші. Цікаво скільки витратили на доставку??? Чому не можна було перенести ці змагання в Буковель?", "Віталя ж говорив, що снігом посипати будемо", "що ж буде зі снігом, дощ же на вулиці"," а чому з Китаю целофанову плівку на КамАЗі не привезли? Накрити, щоб сніг не розтанув", "Круто вони кожну копійку бережуть. А нам у Київському садочку сказали що на Новий рік не буде діткам солодких подарунків від держави"...

Нагадаємо, що українці скаржаться на електростанції через чорний сніг під ногами.

Раніше ми повідомляли, що в вагон Укрзалізниці прийшла "зимова казка" – замети не гірше за карпатські.